Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, Türkiye’nin Büyüyen Markası

Emin Müftüoğlu: Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Ülkemizin Gururu

Emin Müftüoğlu, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun ülkemizin büyüyen, gelişen ve her geçen gün zirveye doğru ilerleyen bir markası olduğunu belirtti. Müftüoğlu, bu organizasyonun ülkedeki herkesin katkılarıyla gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, herkesin bisiklete bindiği bir bisiklet ailesi oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Turun turizmin gelişmesine ve ülkeye ekonomik katkı sağlamasına büyük önem verdiklerini vurgulayan Müftüoğlu, 4 il, 33 ilçe, 75 köy ve mahalleden geçecek olan bu turun ülkeye büyük faydalar sağlayacağını dile getirdi.

Ayrıca çocuklara 23 Nisan hediyesi olarak ‘Bisiklet Rotası’ dergisi dağıtılacağını belirten Müftüoğlu, turun önemine dikkat çekerken, Türkiye Kupası, Fenerbahçe, Beşiktaş, PFDK ve Tahkim Kurulu, basketbol ve voleybol gibi önemli spor etkinliklerine de değindi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Related Posts

ABD Başkanı Trump duyurdu: Avrupa Birliği ve Meksika’ya yüzde 30 gümrük vergisi

ABD Başkanı Trump duyurdu: Avrupa Birliği ve Meksika’ya yüzde 30 gümrük vergisi

Yüzde 70 zam geldi: İşte yeni fiyatlar

Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren düzenlemeye göre, 2025-2026 akademik yılında da devlet üniversitelerinde birinci öğretim programlarına kayıtlı öğrencilerden katkı payı alınmayacak. Uzaktan ve ikinci öğretim için alınan katkı payları ve …

Borsa güne yükselişle başladı: 10 Temmuz 2025 Perşembe Borsa İstanbul’da son durum

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,97 yükselişle 10.266,31 puandan başladı.

Moğolistan’da yıllık enflasyon geriledi

Moğolistan Ulusal İstatistik Ofisi’nin verilerine göre, Haziran ayında enflasyon oranı bir önceki ay olan yüzde 8,3’ten yüzde 8,2’ye düştü. Bu yavaşlamada, alkollü içecekler ve tütün (yüzde 3,7), konut ve kamu hizmetleri (yüzde 21), ev eşyaları ve …

Sberbank 10,5 milyar dolar kar elde etti

Sberbank’ın net karı yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 7,5 artarak 826,6 milyar rubleye (yaklaşık 10,5 milyar dolar) çıktı.

Zorunlu eğitimde sermaye gölgesi: Üretimde Çin modeli, Afrika modeline evriliyor!

Zorunlu eğitim sisteminde yapılması planlanan değişiklikler, sermaye çevrelerinin talepleriyle yeniden gündeme geldi. Bakanlığın tartışmaya açtığı modeller, çocuk emeğinin sistematik hale getirilmesi eleştirilerine yol açtı. Eğitimciler ve kamuoyu bu sürecin toplumsal sonuçlarına dikkat çekiyor.