Sırrı Süreyya Önder’in Sağlık Durumu Stabil

Sırrı Süreyya Önder’in Sağlık Durumu Stabil!

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı ve geçirdiği ameliyat sonrası yoğun bakımda tedavi altında. Sağlık durumuyla ilgili DEM Parti sözcüsü Ayşegül Doğan, son durumu açıkladı. Doğan, doktorların değerlendirmesine göre durumun stabil olduğunu belirterek, “Stabilizasyon sürecinin devam etmesi bizleri memnun ediyor. Sırrı Süreyya Önder’in sağlıkla atlatmasını ve aramıza katılmasını umut ediyoruz” dedi.

TBMM Meclis Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, kalp rahatsızlığı sebebiyle özel bir hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakımda tedavi görüyor. DEM Parti sözcüsü Ayşegül Doğan, hastane önünde basın açıklaması yaparak Onder’in durumunun stabil olduğunu ve direnme mücadelesine devam ettiğini aktardı.

‘Direnme Gücüne Hayranız!’

Ayşegül Doğan, “Sırrı Süreyya Onder’e dair iyi haberler almayı bekliyoruz ve durumu stabil olduğu için sevinçliyiz. Stabilizasyon süreci önemli ve Onder’in direnme gücü bizi umutlandırıyor. İnancımız odur ki, Onder bu zorlu süreci atlatarak aramıza geri dönecek ve barışın tadını çıkaracak” şeklinde konuştu.

‘Güçlü Ellerde Olduğunu Biliyoruz!’

Ayşegül Doğan, “Hastane sürecinin uzun süreceğini biliyorduk ve stabilizasyonun devam etmesi önemli bir gelişme. Daha detaylı bilgiler için hekimlerin açıklamalarını bekliyoruz. Ancak şunu biliyoruz ki, Onder’in direnme azmi bizi bir araya getiriyor. Umutlu bekleyişimiz devam edecek, Onder’i güvende ve sağlıklı görmeyi arzuluyoruz” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Related Posts

Sadece 30 gün şekersiz yaşayın… Vücudunuzda neler değiştiğine inanamayacaksınız

Günlük hayatın görünmez bağımlılığı olan şeker, yalnızca damak tadımızı değil, bedenimizin işleyişini de etkiliyor. Sadece 30 gün boyunca ilave şekeri kesmek zihinsel berraklıktan karaciğer sağlığına, cilt gençliğinden bağışıklık sistemine kadar vücutta adeta sessiz bir devrim başlatıyor.

Uzmanından yaz tatili uyarısı: Adet geciktirici ilaçlar tehlikeli mi?

Kadınların özellikle yaz döneminde tatil planlarına göre adet dönemini ertelemek istediğini belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Evrim Bostancı Ergen, “Adet geciktirici ilaçlar kısa süreli kullanımda kalıcı bir risk oluşturmasa da, kesinlikle bir alışkanlığa dönüşmemelidir” dedi.

Doç. Dr. Doğan: Tekirdağ’da 200 kene tutunması vakasında bulaşıcı hastalığa rastlamadık

Doç. Dr. Doğan: Tekirdağ’da 200 kene tutunması vakasında bulaşıcı hastalığa rastlamadık

Sağlık Bakanlığı’ndan 81 ile yazı gitti

Bakan Memişoğlu’nun talimatıyla hız kazanan denetimler kapsamında; ocak ayında 38, nisan ayında 53 müfettişle başlatılan iki ana teftiş seferberliğinde 19 ilde yer alan 206 hastane denetlendi. Tespit edilen sorunlar çözülerek sağlıkta hizmet kalitesi yükseltildi.

Üzüntü, korku, kayıp tetikleyebiliyor! Kalp krizi değil, ‘Kırık Kalp Sendromu’

Kalp krizine benzer belirtilerle ortaya çıkan bu durumun, çoğunlukla duygusal şoklara verilen biyolojik bir yanıt olarak geliştiğini dile getiren Uzman Klinik Psikolog Cumali Aydın, yoğun stres veya duygusal travmaların tetiklediği ve kalp krizine benzer belirtilerle ortaya çıkan ‘kırık kalp sendromu’ hakkında bilgi verdi.

Genetiğin şifresi sporun yol haritasını çiziyor

Yapay zeka destekli genetik testler, sporcuların potansiyelini ortaya koyarak başarıya giden yolu bilimsel verilerle çiziyor. Prof. Dr. Zeynep Ocak, bu testlerin çocukların hangi spor dalında parlayabileceğini, sakatlık risklerini ve en uygun antrenman yöntemlerini belirlemede nasıl bir rehber olduğunu anlattı.